mar 242015
 

Søndag den 15. marts 2015 var vi seks personer fra Brørup Løbeklub, som tog med på forårsløb i Taulov. Det føltes også lidt som forår – solen skinnede, og det var ikke særligt koldt, men det blæste en del.

Hanne gik rundt på den korte rute på 5,3 km for at pleje sin skade; da hun skulle til Reading og løbe ½marathon sammen med Michael ugen efter. Hanne kom rundt på under en time.

Henrik (Aalling) deltog i 10 km-ruten og med stor succes. Han blev nummer tre i tiden 34.35 i personlig rekord. Lis løb også 10 km, og også Lis satte personlig rekord med 50.20 og blev nummer 4 af alle kvinder! Endelig løb Michael de 10 km på 40.07 – lidt ærgerligt med de 0.07; men som Michael sagde: Man kan vel altid finde 7 sekunder på en 10-km; men det var godt nok ikke muligt på se sidste 500 meter!

Jan løb ½marathon. På denne distance er der tre lange stigninger; så det er ikke en hurtig rute. Alligevel klarede Jan turen på 1.23.42 og fik en samlet 8. plads – og så kunne man ikke en gang se på ham bagefter, at han havde løbet ½ marathon! Jeg selv (Rasmus) løb også ½marathon-ruten. Det blev til 1.50.12 – en tid, jeg var udmærket tilfreds med, selv om det er min langsomste ½marathon. Men jeg klarede det uden skader, selv om der gik 4-5 dage, inden ømheden i musklerne havde fortaget sig.

Efter løbet var der pasta til alle, og vi tog derfra en god oplevelse rigere.