mar 302016
 

BroerupLoebeklubKlubben vil det kommende år tage initiativ til en eller flere ture til i Esbjerg Parkrun med efterfølgende morgenbrød og hygge. Desuden er der planer om to endagsture hvor vi efter endt løbetur slutter af med at grille. Forslag til sted modtages gerne.

Den store sæson for motionsløb går snart i gang og der er fokus på en række traditionsrige og/eller lokale løb. Blandt andet kan nævnes Vestkystløbet den 12. juni, Vrøgumløbet 17. juni Stafet for livet i Vejen 27.-28 august og selvfølgelig de lokale løb.

Søndag den 4. september 2016 vil Brørup Løbeklub afholde et løb med start og mål ved Aquagain. Der kommer naturligvis meget mere om dette senere.

Klubben vil i år sætte stor fokus på københavn halvmarathon søndag den 18. september. Vi håber at flest muligt vil deltage. Planen er at leje en bus som vi forhåbentlig kan fylde op. Man er også meget velkommen til at tage med selvom man ikke ønsker at løbe. Det er meningen at vi kører til København om morgenen og er hjemme igen samme aften. Kender I nogen der vil over og løbe eller vil med  som tilskuere, er de også velkommen til at køre med mod betaling. Klubben giver tilskud til transporten til Brørup Løbeklubs medlemmer.

I øvrigt henvises til den meget fine oversigt Erik har lavet, over motionsløb i det kommende år. Listen ligger i klubhuset.