okt 042013
 

Efter opfordring fra Michael Hartmann, skriver jeg om mit Marathon i Berlin d. 29 september 2013. Efter at have løbet Københavns Marathon på en ikke tilfredsstillende tid, var jeg opsat på at forbedre min tid markant – hvilket var en væsentlig motivationfaktor.

Min oplevelse af at løbe Berlin Marathon, blev fremragende. Benene havde det godt og der var ikke nogle problemer med at holde tempoet, nærmere var det et problem ikke at løbe for hurtigt omkring 21 km mærket.

913249_10151687880101028_1285601354_nJeg blev placeret i en gruppe som løb langsommere end jeg havde planlagt, så der blev til en masse zik-zak løb ud og ind imellem de mange løber, men det er dog super motiverende at overhale så mange hele tiden, samt opbakningen fra alle de som så på, hele vejen rund i Berlin.

Undervejs i min træning til Marathon, har jeg været plaget af nogle skader, også en som ikke gik over til selve løbet(skinnebenbetændelse), heldigvis påvirket det ikke løbet.

Alt i alt var det et super godt Berlin Marathon 2013, og Marathon tiden blev også forbedret markant.

– Sabrina Lillelund Hansen